ПОПОЛНИЦИ ЗА ПОСТАПНИ HP, DELL TOSHIBA, MICROSOFT SURFACE, ACER, LENOVO

Дали полначот на вашиот лаптоп започна да пропаѓа? Повеќе не испраќате моќ на вашиот компјутер? Дали е изгубено? Решението за вашиот проблем ќе го најдете во Келатос.
Имаме голема залиха на полначи за сите типови лаптопи, нашите специјалисти ќе го најдат идеалниот за вашиот компјутер, според марката и моделот.
Батеријата е енергија на лаптоп, и ако не добие соодветно ниво на напон, преку оптимален полнач, нема да има добра функционалност или перформанси, предизвикувајќи оштетување на батеријата и други дополнителни проблеми.
Знаеме дека преносни компјутери се многу практични и лесни за пренесување на кое било место, но исто така знаеме дека тоа ги прави подложни на несреќи, кражби или загуби на полначи, што се единици со поголема побарувачка при купување и продажба на полначи од целиот свет .
Во Келатос го имаме најдобриот специјализиран технички тим кој покрај тоа што ќе посочи кој е најефикасен полнач за вашиот лаптоп, ќе ви ги даде и сите потребни препораки, да го одржите вашиот полнач да работи во совршени услови, со што ќе постигнете живот на вашиот полнач Трае многу подолго.
Ако сакате да пронајдете најширока разновидност на полначи, не двоумете се да не контактирате, ние имаме достапност на полначи од сите брендови и модели: HP, Dell, Sony, Asus, MacBook, Acer, Lenovo, Microsoft Surface и многу повеќе.
Најдобрата одлука што може да донесете е да купите оригинален полнач и специјално дизајниран за вашиот лаптоп модел и марка. Со инвестирање во добар полнач, ќе заштедите пари и време, обезбедувајќи долго и продолжено работење.
Универзалните полначи, создадени за да имаат повеќе компатибилности, честопати даваат многу дефекти наскоро после употреба, ризикувајќи не само инвестиција на полначот, туку дури и можни шорцеви во кола на вашата опрема. Ве уверуваме дека не вреди да се ризикува, ова може да генерира поголеми трошоци отколку ако инвестирате во автентичен полнач.

Дознајте ги предностите на полначот во Келатос

 • Тие се произведени со високи стандарди за квалитет.
 • Тие имаат точен напон за вашиот лаптоп.
 • Направено со кола со заштита од топлина, за подобро ниво на безбедност и перформанси.
 • Вклучува заштита од кратки кола, пренапон и греење.
 • Тие се специјално дизајнирани за специфичен вид лаптоп, обезбедување поголема издржливост на вашата батерија и опрема во целина.
  Друг вид важни информации за вас е да ги знаете минималните безбедносни мерки, за да избегнете каков било вид несреќа, преку соодветна употреба на полначот за лаптоп.
  Заштита и безбедност
 • Никогаш не изложувајте го полначот на контакт со течности, влага и прекумерна прашина, бидејќи тоа може да предизвика опасен електричен удар.
 • Избегнувајте употреба на полначот под директна изложеност на сонце, може да предизвика прегревање.
 • Се препорачува употреба на полначи во области со добра вентилација.
 • Во никој случај не го отворете полначот, полначите за лаптоп не се дизајнирани да се поправат, откако ќе се оштети, не е можно да се поправат ниту една од неговите внатрешни компоненти. Затоа се препорачува да купите нов.
 • Не користете полнач што не се прилагодува на напонот на вашата опрема, ова може да доведе до сериозни проблеми.
 • Кога купувате полнач, мора да потврдите дека врвот за полнење е точен за вашиот лаптоп, затоа е толку важно да се добие најсоодветен за вашата марка и модел.
 • Чувајте го полначот подалеку од контакт со деца.
 • Најдете локален излез, на кој можете брзо да пристапите ако ви треба.

Вистинскиот избор на полначот за лаптоп не е толку едноставен како што изгледа, затоа што ние сме Kelatos, експерти со беспрекорен учинок за нудење што ги нудат најдобрите оригинални полначи, специјално прилагодени на секој тим. Со големо задоволство ќе ве чекаме, да ви дадеме идеална алтернатива за вашиот лаптоп.
Докажано е дека сме најквалификувани да ве советуваме, и дека го добивате вашиот идеален полнач, ќе ги оцениме точките за полнење (приклучок и дигалки) на вашата единица, амперажата, брендот, моделот и остатокот од истакнатите информации и Ние ќе ви дадеме најдобри опции, познати сме по тоа што ги имаме најпристапните цени во целиот Мадрид.
Ако сакате повеќе информации, можете да не контактирате по телефон: 914 468 503, можете исто така да нè лоцирате во централното соседство Чамер, ул. Јоакин Марија Лопез, 26, 28015 Мадрид (во близина на метро станицата Ислас Филипини). Таму нашите консултанти ќе чекаат да ги исполнат вашите барања и да ви понудат неверојатни попусти.

Llamenos
Dirección
× ¿Cómo puedo ayudarte?